Program

PROGRAMUL ESTE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Vino să vezi viitorul businessului și businessurile de viitor la evenimentul dedicat inovatorilor care acționează pe toate palierele economiei, de la startup-uri agile la corporații care investesc în cercetare-dezvoltare dar și în procese de afaceri implementate în premieră. Nu există business de succes fără inovație!

09:00 - 10:00

Înregistrare participanți

10:00 - 11:30

INNOVATION LEADERSHIP

Care sunt companiile și cine sunt oamenii care fac diferența punând în aplicare idei inovatoare și care se distanțează de pluton dictând regulile într-o economie tot mai digitalizată? De la nivel de produs și servicii, la marketing și chiar la resurse umane, inovația devine ingredientul esențial pentru succes în businessul actual și face diferența între un lider și un follower în orice domeniu. Fii alături de liderii inovației!

11:30 - 12:00

Coffee break

12:00 - 13:30

SPICE APP YOUR BUSINESS!

Mobil și agil sau docil și fragil? Businessurile mari au tot mai mult de învățat din viteza cu care startup-urile schimbă lucrurile și cu felul în care The App Economy remodelează piețe, obiceiuri de consum și chiar întreaga economie. Dar cum poți identifica, implementa și maximiza impactul ideilor inovatoare la nivelul întregului business? Gândind businessul ca o aplicație mobilă vei putea identifica mai ușor punctele tari ale afacerii tale, elementele diferențiatoare și zonele unde mai ai de lucrat. Și, mai ales, poți vedea unde există potențial disruptiv în compania ta.

Află cum reușesc companiile să stimuleze și apoi să implementeze cu succes inovațiile care schimbă lumea!

13:30 - 14:00

Coffee break

13:00 - 14:30

SMART BIZ FOR A SMART WORLD

Lumea de business este mai conectată, mai smart și mai automatizată decât credeați că e posibil. Avalanșa de inovații tehnologice, pătrunderea Inteligenței Artificiale în tot mai multe domenii, competiția globală pentru orașe tot mai inteligente și, nu în ultimul rând, roboții tot mai sofisticați ne promit un viitor puternic tehnologizat. Suntem pregătiți pentru noua societate high-tech?