Victor Armășelu

  Head of Consumer Electronics Samsung Romania&Bulgaria

Inițial, Victor s-a alăturat echipei Samsung Electronics România pentru a coordona Departamentul de produse Audio-Video al companiei. În luna februarie 2014, Victor a acceptat provocarea de a dezvolta întreaga Divizie Consumer Electronics la nivel local, conducând acum activitatea Departamentelor Audio-Video, Aparatură Electrocasnică și IT.

Înainte de a se alătura echipei Samsung Electronics România, Victor Armășelu și-a dezvoltat expertiza în domeniile: vânzări și distribuție, key accounts management, trade marketing și managementul relațiilor cu clienții, ocupând cu succes funcții comerciale de top management și antreprenoriat în diferite industrii, printre care Chemicals B2B – Manager Regional Loctite în cadrul Henkel România, Automotive – Director Corporate Sales la Importatorul Volvo Cars, FMCG – Director Vânzări, Director Trade Marketing, Vice-Președinte Vânzări, Distribuție și Trade Marketing în cadrul SABMiller (Ursus Breweries). Victor deține și administrează cu succes propria companie de consultanță în business.

Victor Armăşelu este absolvent al Facultății de Inginerie Mecanică, Industrială și Maritimă în cadrul Universității Maritime Constanța, are o diplomă de E-MBA la Universitatea Kennesaw din Atlanta, SUA, deține un certificat PMP oferit de către Project Management Institute din Philadelphia, SUA și o certificare internaționala Lean Six Sigma-Green Belt acordată de către IASSC din Phoenix, SUA.